Natuurlijke nagels

Wij behandelen de natuurlijke nagels met de blush gel van magnetic. Wat is blush gel? De Blush gel van Magnetic is een kwalitatieve biab met een sterke hechting. De Blush gels staan voornamelijk bekend om het feit dat er eenvoudig een mooie bolling mee te maken is. Daarnaast zijn de Blush gels van Magnetic stevig, maar toch flexibel, waardoor het geschikt is voor flexibele nagels.

Kunstnagels

Kunstnagels behandelen wij voornamelijk met powergel. Wat is Powergel? Powergel is een nieuw revolutionair product die in november 2017 gelanceerd is. Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp.

Gelpolish teennagels

Wil jij ook met mooie glanzende nagels op je hoge hakken, blote voeten of teenslippers lopen? Dan is Gel Polish op je teennagels zeker iets voor jou. Dankzij de hoge kwaliteit lak op basis van gel heb je 6 tot 8 weken lang mooie nagels zonder afbladderen. En door het uitharden onder de speciale LED-lamp zijn je nagels meteen na de behandeling droog. Ideaal voor een onbezorgde lente, zomer of vakantie.

Henna & verf brow

De Henna Brow behandeling is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen.

Lashlift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.