Natuurlijke nagels

Wij behandelen de natuurlijke nagels met de blush gel van magnetic. Wat is blush gel? De Blush gel van Magnetic is een kwalitatieve biab met een sterke hechting. De Blush gels staan voornamelijk bekend om het feit dat er eenvoudig een mooie bolling mee te maken is. Daarnaast zijn de Blush gels van Magnetic stevig, maar toch flexibel, waardoor het geschikt is voor flexibele nagels.

Kunstnagels

Kunstnagels behandelen wij voornamelijk met powergel. Wat is Powergel? Powergel is een nieuw revolutionair product die in november 2017 gelanceerd is. Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp.

Gelpolish teennagels

Wil jij ook met mooie glanzende nagels op je hoge hakken, blote voeten of teenslippers lopen? Dan is Gel Polish op je teennagels zeker iets voor jou. Dankzij de hoge kwaliteit lak op basis van gel heb je 6 tot 8 weken lang mooie nagels zonder afbladderen. En door het uitharden onder de speciale LED-lamp zijn je nagels meteen na de behandeling droog. Ideaal voor een onbezorgde lente, zomer of vakantie.

Henna & verf brow

De Henna Brow behandeling is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen.